Staalpromo heeft voor iedere doelgroep, elk budget en iedere gelegenheid een passend en verrassend relatiegeschenk of promotieartikel. Uiterraard zijn wij ook op de hoogte van de laatste trends op het gebied van relatiegeschenken en promotie artikelen. Wij zorgen ervoor dat u als klant daarvan profiteert. Wanneer u op zoek bent naar relatiegeschenken en promotieartikelen, bent u bij ons aan het juiste adres.

Wij beschikken over een eigen drukkerij waar wij alle relatiegeschenken kunnen bedrukken met uw eigen logo of tekst. Onze klanten weten het: Wij garanderen de hoogste kwaliteit voor scherpe prijzen. Dat doen we door slim en efficiënt te combineren.

Bedrijven en overige organisaties kunnen bij ons bestellen, omdat de producten bedrijfsmatig worden ingezet, gaat het meestal om grote aantallen. Uw order wordt met succesvolle zorg behandeld.

Staalpromo.nl geeft u een overzicht van meer dan ruim duizend verschillende producten. Om nog makkelijker van dienst te kunnen zijn beschikken we ook van een 2e website www.staalpromo.com. Vervolgens kunt u ervoor kiezen om zowel van beide websites bedrukt als onbedrukt te bestellen. Zodra u de drukproef van uw gekozen artikel heeft goedgekeurd wordt het volgens de leveringsvoorwaarden verzonden. Wij leveren razensnel en steeds op tijd voor iedere gelegenheid.

Met onze zoekmachine vindt u eenvoudig het artikel dat u zoekt. Bent u opzoek naar een artikel buiten ons standaartassortiment, neem dan gerust contact met ons op.